Inschrijven

Hé! Super dat je je wil inschrijven!

In OJ werken we met een open systeem. Dit betekent dat iedereen vrij kan aansluiten bij onze jeugdbeweging op elk moment. Je hoeft hiervoor geen lidgeld te betalen. Je hoeft zelf geen uniform te kopen.

De uitnodigingen voor onze activiteiten vind je telkens op deze pagina terug. Je vindt hier ook een handige kalender met alle activiteiten voor jouw groep. Als je niet weet in welke groep je zit, neem je best eerst eens een kijkje op onze groepen-pagina.

We vragen wel om telkens op voorhand in te schrijven voor een activiteit. Zo hebben we een overzicht hoeveel leden we kunnen verwachten en hoeveel 4-uurtjes we moeten voorzien. Je kan inschrijven via sms of online. Alle gegevens vind je terug op onze startpagina per activiteit.

De eerste keer dat je naar OJ komt vragen we ook om jouw gegevens achter te laten. Dan kunnen wij jou in de toekomst contacteren. Zo krijg je vanaf dan telkens een tijdje voor een activiteit een SMS met een herinnering van ons.

Mocht je toch nog vragen hebben kan je ons contacteren via dit formulier. Dan proberen wij om zo snel mogelijk te antwoorden.

Tot op de volgende activiteit 😉