Openjeugdwerk

Inschrijven

Hé! Super dat je je wilt inschrijven!

In OJ werken we met een open systeem. Dit betekent dat iedereen vrij kan aansluiten bij onze jeugdbeweging op elk moment. Je hoeft hiervoor geen lidgeld te betalen. Je hoeft zelf geen uniform te kopen.

De uitnodigingen voor onze activiteiten vind je telkens op de startpagina terug. Je vindt hier ook een handige kalender met alle activiteiten voor jouw groep. Als je niet weet in welke groep je zit, neem je best eerst eens een kijkje op onze groepen-pagina. Hou zeker ook onze Facebook-pagina in de gaten. Hier worden vaak updates, herinneringen en foto’s op gepost over voorbije en komende activiteiten.

We vragen wel om telkens op voorhand in te schrijven voor een activiteit. Zo hebben we een overzicht hoeveel leden we kunnen verwachten en hoeveel 4-uurtjes we moeten voorzien. Dit kan je doen door op de startpagina op de activiteit te klikken, en daar je naam en email op te geven. Ben je nieuw bij OJ en wordt dit de 1e keer dat je naar een OJ activiteit komt? Dan kan je je inschrijven via onderstaand formulier of op de volgende OJ-activiteit zelf. Dit formulier dient enkel om in te schrijven in onze jeugdbeweging. Om in te schrijven voor een activiteit kan u terecht op de startpagina.

Tijdens de inschrijving vragen we om jouw gegevens achter te laten. Dan kunnen wij jou in de toekomst contacteren. Zo krijg je vanaf dan telkens een tijdje voor een activiteit een SMS met een herinnering van ons.

Mocht je toch nog vragen hebben kan je deze ook stellen in onderstaand formulier. Dan proberen wij om zo snel mogelijk te antwoorden.

Tot op de volgende activiteit 😉

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam ouder
Naam lid
Geslacht lid
U mag ons contacteren via: ‎(WhatsApp uitnodigingen en herinneringen)
Adres
adres
Deze kan je terug vinden onder: Info > Privacy wetgeving