Openjeugdwerk

Valentijn

Info

Valentijn, een mooie maar soms moeilijke dag om een leuk cadeautje te vinden. Wil je graag thuis blijven en alles naar jou gebracht laten worden? Daar heeft Open Jeugdwerk de oplossing voor:

Op Valentijn zullen wij heerlijke en goedgevulde ontbijtpakketten aan huis leveren, en dat in en rond Groot-Zulte:
๐Ÿ“ Zulte, Olsene, Machelen a/d Leie
๐Ÿ“ Deinze
๐Ÿ“ Waregem
๐Ÿ“ Kruisem
๐Ÿ“ Deerlijk
๐Ÿ“ Harelbeke
๐Ÿ“ Sint-Eloois-Vijve
๐Ÿ“ Dentergem
๐Ÿ“ Oudenaarde
โ“ ….Andere locaties zijn te bespreken!

Je kan kiezen tussen:
๐Ÿ‘ค Eenpersoonspakketten (โ‚ฌ12,5)
๐Ÿ‘ฅ Tweepersoonspakketten (โ‚ฌ25)
๐Ÿพ Deluxepakketten (โ‚ฌ35)

Beenhesp a volontรฉ

Info

Hรฉ jij daar!
Heb jij ook eens zin in super lekkere beenhesp met frietjes? Dan ben je hier bij het juiste adres!
In april organiseren wij weer ons jaarlijkse beenhesp-eetfestijn! Dat wilt zeggen lekkere beenhesp, frietjes en groentjes ร  volontรฉ !
Naast onze heerlijke beenhesp is er ook kinderanimatie aanwezig waaronder een groot springkasteel, grime en ander leuke bezigheden. De volwassenen kunnen meedoen aan een grote tombola met prachtige prijzen.
Eetkaarten zijn te verkrijgen bij alle OJ-leiding.

OJ - Weekend

Info

In april/mei gaan we met alle leden op weekend. Iedereen mag mee vanaf het eerste leerjaar tot 26 jaar. Tijdens dit weekend geven we toffe activiteiten, om de groepsband te verbeteren en de leden de tijd van hun leven te geven.

OJ - Kamp

Info

Jaarlijks gaat Open Jeugdwerk met leden vanaf het eerste middelbaar tot 26 jaar op kamp. Tijdens ons kamp doen we een heleboel toffe activiteiten om de groepsband te versterken en de leden de tijd van hun leven te geven. Voor onze Cracks word dit voorafgegaan door een 2-daagse fiets- of wandeltocht.

Kamp gaat elk jaar door van 24 juli (23 juli voor de cracks โ€“ vanaf 4de middelbaar) tot 31 juli.ย 

Zwerfvuil Actie

Info

Open Jeugdwerk passeert twee keer per jaar langs de straten van Olsene met een vuilniszak en een grijper voor de straten en bermen terug proper te maken. Deze zwerfvuilactie gebeurd een keer in de maand maart en in de maand oktober/november. Wil je graag mee de straten proper maken? Top! Stuur een ons een berichtje met je naam via onze Facebook pagina of via de contact pagina op de site.