Openjeugdwerk

Groepen

Sloebers

6 tot 9 jaar

Wat?

De nadruk ligt bij de Sloebertjes op actief spelen, in- en uitleven. De sloebers hebben net de overgang gemaakt naar de lagere school, maar spelen blijft plezant, niet? Deze nieuwe groep knutselt en speelt er op los!
Elk jaar staat hen een filmnamiddag, ledenweekend en Sloeberdag te wachten! Ook zullen ze de kans krijgen om samen met ons naar een Indoorspeeltuin te gaan. Verveling staat dus zeker niet op het programma!

Wanneer?

Zaterdagnamiddag tussen 14 en 17 uur.
2 keer per maand

Rakkers

9 tot 12 jaar

Wat?

De Rakkers spelen en ravotten er nog graag op los. Tegelijkertijd vinden ze het ook fantastisch om zelf nieuwe zaken te ontdekken. Soms staat zelfs een heuse filmnamiddag of schaatsactiviteit de Rakkers te wachten!
Ieder jaar zijn ze ook van de partij op het ledenweekend en trekken ze er in de zomer eens een dagje op uit! Je kan deze bende het best omschrijven als een vrolijke bende vriendjes en vriendinnetjes vol energie!!

Wanneer?

Zaterdagnamiddag tussen 14 en 17 uur.
2 keer per maand

Kleppers

12 tot 15 jaar

Wat?

De Kleppers houden van spelen, maar willen ook wel eens rustig zitten babbelen over zaken die hen bezighouden. Zij kijken kritisch naar de wereld: eerlijkheid en vriendschap vinden zij belangrijk.
Soms zoeken ze eens het avontuur op! Is het niet op weekend, kamp of op een dropping, dan is het op een van de spelavonden! Ook sportief kunnen ze reeds hun mannetje staan! Een coole zelfstandige bende vriend(inn)en!!!

Wanneer?

Vrijdagavonden van 19.00 tot 22.00 uur.
2 keer per maand

Cracks

15 tot 25 jaar

Wat?

Sinds september 2002 is er binnen OJ een 15+ werking. De Cracks zijn enthousiaste jongvolwassenen en amuseren zich soms beter op aangepaste activiteiten. Daar vinden ze een vriendengroep met wie ze samen hun vrije tijd zinvol beleven.
Ze hebben nogal eens zin in een uitdaging of een sportief moment, maar voor de rustige dingen ze zijn ze ook te vinden! Voor diegenen die verantwoordelijkheid willen opnemen, is dit ook de eerste stap naar de leiding.

Wanneer?

Vrijdagavonden van 19.00 tot 22.00 uur.
2 keer per maand