Openjeugdwerk

Startactiviteit

Hey lieve superschurken
Heb jij er ook genoeg van dat al die superhelden zo veel aandacht krijgen? Wij slechteriken vinden dit verschrikkelijk… Wij willen ook eens in de SPOTLIGHTS staan! Daarom hebben wij jullie hulp nodig en verwelkomen we jullie in ons team.
Normaal gezien worden jullie altijd uitgenodigd voor een hapje en een drankje, maar helaas gaat dit nu niet meer. Iemand van deze zogenaamde superhelden (zo super zijn ze niet hoor) heeft onze koeken en drankjes meegenomen😠
WAT EEN RAMP!! Zo zie je maar dat je die helden niet kunt vertrouwen.
Jullie moeten ons dus helpen. We zijn van plan om die superheld te ontmaskeren. En oh weee als we die vinden.. wees er zeker bij voor de battle in de Brielmeersen van Deinze. Dit vanaf 14u tot 17u op 3 oktober.
Je mag uiteraard altijd verkleed komen als superschurk zodat we minder opvallen… je weet maar nooit hoe gevaarlijk ze zijn hé. Vrienden en vriendinnen zijn zeker toegelaten. Weet wel ons team heeft maar slechts plaats voor 50 personen. Wees er dus snel bij!
Inschrijven kan via dit formulier!
(Corona maatregel: wij zouden het zeer op prijs stellen dat slechts 1 persoon het kindje komt brengen en een mondmasker draagt)
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

03 okt 2020

Tijd

2:00 pm - 5:00 pm
Categorie