Openjeugdwerk

Paas Verkoop!

Open Jeugdwerk Zulte-Olsene-Machelen vzw is een jonge en onafhankelijke jeugdbeweging die actief is in en rond Groot-Zulte. Elk kind is welkom! – Zonder uitzondering – en er is geen lidgeld of deelnameprijs te betalen. Alleen als het echt nodig is wordt er een (kleine) bijdrage gevraagd (transport, verblijf kamp en weekend…). In onze werking en gedachtegoed staan we niet alleen open voor alle mensen (jong en oud, arm en welstellend…) maar proberen we ook extra aandacht te besteden voor de meest kwetsbaren in de maatschappij.
Elk kind kan dus wanneer het wil aansluiten bij onze jeugdvereniging. De leden hoeven geen uniform te kopen. Wij vragen enkel aan onze leden om een OJ-sjaaltje aan te doen op activiteiten, dat ze van ons krijgen na 3 activiteiten. Zelfs een koek en een drankje worden door ons voorzien.

Om dit te kunnen financiëren organiseert Open Jeugdwerk jaarlijks twee grote evenementen: Valentijnsontbijtjes aan huis en Beenhesp à volonté. 

Ten gevolge van de corona pandemie waren we genoodzaakt onze twee evenementen te afgelastten. Om toch nog wat geld te verzamelen hebben we deze paaseierenverkoop opgestart. Deze paaseieren zijn gemaakt van heerlijke Callebaut chocolade en worden op 3 april (dag voor Pasen) aan huis geleverd (In Zulte, Olsene en Machelen) of kunnen opgehaald worden op de parking in de Kreupelstraat te Olsene.

Bestellen kan via crowdselling.eu/openjeugdwerk

Door zelfs een kleine bestelling te plaatsen steunt u onze jeugdbeweging enorm!

Uit naam van Open Jeugdwerk: Bedankt voor de interesse en de bestelling!

Indien er nog vragen zijn kan u deze mailen naar pasen@openjeugdwerk.be

The event is finished.

Datum

22 feb 2021 - 19 mrt 2021
Expired!

More Info

Bestel hier!
Categorie
Bestel hier!